Pad tot huidige pagina

Vampire Weekend

Vampire Weekend

19 november 2019, 20:00 uur

Inhoud

Vampire Weekend komt 19 november naar AFAS Live

De New Yorkse band Vampire Weekend komt in het kader van hun Europese najaarstournee naar AFAS Live. De kaartverkoop start vrijdag 22 maart om 11 uur via Ticketmaster.nl.

De aankondiging van de tournee volgt op de release van het vierde album Father of the Bride, dat op 3 mei uitkomt. Eerder dit jaar werden de singles Harmony Hall en Sunflower al uitgebracht, die afkomstig zijn van deze nieuwe plaat. Father of the Bride is de langverwachte opvolger van het Grammy Award winnende album Modern Vampires of the City

De band werd opgericht in 2006 en bestaat uit zanger en gitarist Ezra Koenig, drummer Chris Tomson en bassist Chris Baio. In 2008 bracht Vampire Weekend hun gelijknamige debuutalbum uit, dat wereldwijd werd ontvangen als een van de beste indierockplaten van dat jaar. Hierop zijn onder andere bekende hitsingles zoals A-punk en Oxford Comma te horen.

Vampire Weekend staat bekend om hun unieke sound. Hun muziek word omschreven als stuiterende indierock met een aanstekelijke mix van afrobeats, Caribische ritmes en westerse popmuziek. Op 19 november 2013 was de band voor het laatst in Nederland te zien tijdens een concert in AFAS Live (toen Heineken Music Hall). Exact zes jaar na dato keert de groep nu dus weer terug naar de Amsterdamse zaal. Daarnaast spelen ze op de komende editie van Down The Rabbit Hole.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 40.32

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.