Pad tot huidige pagina

Hoe verduurzaam ik mijn huis?

Hoe verduurzaam ik mijn huis?

facebookkopiehuisverduurzamen.jpg

13 november 2019, 20.00 - 22.00 uur

Inhoud

Woensdagavond 13 november van 20.00 tot 22.00 uur ben je van harte welkom in Jungle Amsterdam, om je te laten informeren over hoe je stap voor stap je huis kunt verduurzamen. Uitgangspunt is dat iedereen, eigenaar en huurder iets kan doen, om zijn huis duurzamer en comfortabeler te maken, want duurzaam hoeft niet duur te zijn, maar kan ook voor een aanzienlijke besparing en verhoging van je wooncomfort zorgen.

Op deze avond zullen we aan de hand van ons duurzame Jungle kookboek je laten zien hoe je in eenvoudige stappen je huis langzaamaan kunt verduurzamen. We leiden je stap voor stap door het menu, van de kleine maatregelen tot aan hoe je van het gas af komt of energieneutraal kunt worden. Kamer voor kamer en van balkon tot dak of achtertuin laten we met eenvoudige voorbeelden zien wat je kunt doen.

Na afloop van de presentatie is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand aan de bijeenkomst kun je je vragen bij ons kwijt. Vragen die niet op de avond zelf beantwoord kunnen worden, zullen wij later via ons infopunt beantwoorden.

Duurzaam denken is doen!

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Jungle Amsterdam

Adres

Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam

Website

https://www.jungle.amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

locatie informatie Tweede van Swindenstraat 26:
- Geen drempels.

- Openbaar vervoer:
Tram 19 halte Eerste van Swindenstraat,
Tram 1 en 3 halte Dapperstraat ca.2 minuten lopen
Bus 37 en 41 halte Dapperstraat
Bus 245 (nachtbus) halte Dapperstraat
Lopen vanaf het Muiderpoortstation: ca. 5 minuten.