Pad tot huidige pagina

Alter Bridge

alterbridge.jpg

Alter Bridge

10 december 2019, 19.00 uur

Inhoud

Alter Bridge komt 10 december naar AFAS Live

De show is onderdeel van hun Walk the Sky Tour die in het teken staat van het nieuw te verschijnen gelijknamige album. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Op 18 oktober komt Alter Bridge met een nieuw album genaamd Walk The Sky. Het is het zesde studioalbum van de Amerikanen. In het album brengt de band verschillende elementen uit hun eerdere werk samen tot een nieuw geheel. Vanaf november gaat Alter Bridge met het album op tournee samen met special guest Shinedown en support act The Raven Age.

Alter Bridge gitarist Mark Tremonti zegt over de tournee: 'We are honoured to be returning with our friends in Shinedown and The Raven Age this winter. See you all very soon, we couldn’t be happier with the lineup and can’t wait to share our new tunes with you!'
Met het indrukwekkende bereik van de vocalen van Myles Kennedy en de scheurende gitaarsolo’s van Mark Tremonti staat Alter Bridge bekend om hun overdonderende en vlekkeloze livereputatie. Tremonti won drie jaar achter elkaar de Guitarist of the Year titel uitgereikt door Guitar World en is bekroond met een Grammy Award voor zijn werk met Creed.

Special Guest : Shinedown
Special Guest bij deze show is het Amerikaanse Shinedown. De hardrockband uit Jacksonville, Florida verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen albums. Vorig jaar verscheen alweer het zesde studioalbum Attention Attention. Shinedown is ook al lang geen onbekende meer in Nederland. Zanger Brent Smith, gitarist Zach Myers, drummer Barry Kerch en bassist Eric Bass speelde vorige jaar nog een show in Poppodium 013 in Tilburg.

Support act: The Raven Age
Het Britse The Raven Age opent de avond in AFAS Live. De band heeft al een aantal keer eerder in Nederland gespeeld waaronder in het voorprogramma van Iron Maiden drie jaar geleden tijden The Book of Souls World Tour.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 61.60

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.