Pad tot huidige pagina

Film: On the Move - Moving Image Makers Collective + Q&A

jasonmoyes_framesshapesandsymbols.jpg

Film: On the Move - Moving Image Makers Collective + Q&A

6 december 2019, 20.30 uur

Inhoud

On the Move is een rondtrekkend programma van experimentele films van het Moving Image Makers Collective uit het Schotse grensgebied. Het programma, het eerste dat compleet door MIMC zelf is gecureerd, handelt over concepten van interventie – met hulp van bewegend beeld – tussen jou en je directe omgeving. Door voorzichtige maar assertieve bewegingen vinden deze films ritme, beweging en muziek in gevonden objecten en verschijningen. Gevonden stilte zelfs. Elke film behandelt op zijn eigen manier je persoonlijke omgeving als een plek voor creatieve mogelijkheden. Een plek die je laat nadenken over de onderhandeling met de wereld om je heen en basis vindt voor alle esthetische reacties op deze wereld.
.
Q&A met filmmaker Jason Mozes, lid van het MMIC.
---
Diverse regisseurs | 2019 | Schotland/GB | 71’ | no subs

Categorie

Film

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)