Pad tot huidige pagina

Theater:Ithakaza: Celebrating the future

Theater:Ithakaza: Celebrating the future

ithakaza.jpg

13 december 2019, 20.00 - 22.00 uur

Inhoud

Ithakaza 13 december 20:00 – 22:00 uur

Celebrating the future

Op 13 december vindt de laatste Ithakaza van het jaar 2019 plaats bij het ZID theater in Amsterdam.?IthakaZa?betekent thuis en?plaza?betekent plein. Samen staan ze voor een huis waar de ontmoeting plaats vindt. Het is een maandelijks cultureel podium waar de sfeer en de ontmoeting tussen makers en het publiek centraal staat.

Aangezien het jaar al bijna om is staat de Ithakaza deze keer in het teken van celebrating the future. We blikken terug op 2019 en vieren wat er komen gaat in het jaar 2020. Het vieren van het nieuwe jaar is van belang omdat het voorkomt dat we te laat opmerken dat de tijd voorbijgaat en door wat voorbij is af te bakenen, ontstaat er ook ruimte voor iets nieuws. Waarom vier jij de toekomst of wat betekent het nieuwe jaar voor jou? U bent van harte welkom. Laten we samen alvast een voorproefje nemen van wat er komen gaat in 2020 en nadenken over wat 2019 ons heeft gebracht.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

ZID Theater

Adres

De Roos van Dekamaweg 1 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.zidtheater.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis (neem iets te eten mee om te delen)