Pad tot huidige pagina

Voorstelling: Jan Klaassen op de Oostelijke Eilanden

Voorstelling: Jan Klaassen op de Oostelijke Eilanden

eindposter.jpeg

29 december 2019 - 26 januari 2020

Inhoud

Bij deze presenteren wij met trots onze nieuwste voorstelling 'Jan Klaassen op de Oostelijke Eilanden'. Een muzikale, theatrale en poppenkast voorstelling voor jong en oud mmv Cees Koldijk,Rodolfo Ravissant (van 4Tuoze Matroze) en Erik van Ophem Zie ook https://www.facebook.com/JanEilanden/

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

koffie huis het Keldertje

Adres

hoogte kadijk 8 diverse locaties ( zie poster), Amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

vrijwillige bijdrage

Meer informatie

Bij deze presenteren wij met trots onze nieuwste voorstelling 'Jan Klaassen op de Oostelijke Eilanden'. Een muzikale, theatrale en poppenkast voorstelling voor jong en oud mmv Cees Koldijk,Rodolfo Ravissant (van 4Tuoze Matroze) en Erik van Ophem Zie ook https://www.facebook.com/JanEilanden/