Pad tot huidige pagina

Nationale Vrijwilligersdag: Jouw tijd is Goud

Nationale Vrijwilligersdag: Jouw tijd is Goud

totaalbeeldklein.png

7 december 2019, 15.00 - 18.00 uur

Inhoud

Vrijwilligers Centrale Amsterdam bestaat 30 jaar en dat vieren we. Met een uniek event voor heel veel Amsterdammers, op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag. In één van de meest charmante gebouwen van de stad: de Beurs van Berlage.

De waarde van tijd staat deze middag centraal. Want met tijd kun je heel veel voor iemand betekenen. VCA en de Beurs van Berlage trakteren je graag op een mooie en unieke middag! Op het programma staat muziek van Sjors van der Panne, cabaret door Kasper van Kooten, geluksprofessor Meike Bartels legt uit waar je echt gelukkig van wordt en we gaan swingen met de Kids van Amsterdam Oost . Soundos El Ahmadi zal als gastvrouw de middag in goede banen leiden. Iedereen die het Vrijwilligerswerk in de stad een warm hart toedraagt is van harte welkom.

Categorie

Manifestaties en evenementen

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Beurs van Berlage

Adres

Damrak 243 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.vca.nu/jouw-tijd-is-goud/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

toegang is gratis, kaarten bestellen op https://bit.ly/2OAZI1R