Pad tot huidige pagina

Theater en dans: No-man's-land

Theater en dans: No-man's-land

impulsefacebookcover_1.png

5 december 2019, 20.30 - 21.30 uur

Inhoud

Kom en betreed No-man’s-land! De vloer die van niemand is, waar iedereen mag zijn en alles samenkomt. De vrije ruimte, die gevuld mag worden met dans, theater, performance, tekst, muziek, visuele kunst, licht en al het andere! Het onverwachte gebeurt. Het is rauw, het slaagt of faalt, verwondert en laat het publiek lachen op dezelfde manier als dat het ontroert.

De themavoorstellingen zijn maandelijks terugkerende avonden waar performers met verschillende achtergronden en ervaringen en van verschillende disciplines met elkaar de vloer op gaan om live te creëren. Het is een samensmelting van ervaren performers, nieuwe makers, beoefenaars en nieuwsgierig publiek, begeleid en gecureerd door choreograaf en danser Vincent Verburg. Het enige dat hij de deelnemers meegeeft is bevrijding van de angst te falen. Het publiek wordt van dichtbij onderdeel van de zoektocht die moet leiden tot ontdekkingen.

Wil je ook mee doen aan een interdisciplinaire dansjam?

Mail dan naar Vincent Verburg via dans@plein-theater.nl

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

PLEIN THEATER

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

http://www.pleintheater.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://tickets.plein-theater.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=26495