Pad tot huidige pagina

Ouderen Songfestival 2019

ouderensongfestival2019.jpg

Ouderen Songfestival 2019

7 december 2019, 14.00 - 16.30 uur

Inhoud

Op zaterdagmiddag 7 december staan 16 finalisten van het Ouderen Songfestival op het podium van de Mary Dresselhuys zaal in het DeLaMar Theater. In het bijzijn van een vakkundige jury en publiek zingen zij live hun zelfgekozen lied. Ze worden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van de 28e editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

DeLaMar Theater

Adres

Marnixstraat 402, Amsterdam

Website

http://www.ouderensongfestival.nl/grande-finale.asp

Toegangsprijs en kaarten bestellen

15,00 - 20,00 - 25,00

Meer informatie

Het Ouderen Songfestival is een jaarlijks terugkerend festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder georganiseerd door Stichting JAM. Ooit klein begonnen in Amsterdam. Inmiddels uitgegroeid tot een landelijk festival met elf voorrondes, drie prefinales en de Grande Finale in het DeLaMar Theater. Artistiek leider is pianist Kees van Zantwijk.