Pad tot huidige pagina

St. Thomas the Apostle Gospel Choir & Band

St. Thomas the Apostle Gospel Choir & Band

2019-12-07-stthomastheapostlechoir.jpg

7 december 2019, 15.00 - 16.00 uur

Inhoud

Het St. Thomas the Apostle Choir is gevestigd in Zuidoost-Londen en is een gospelkoor dat bestaat uit jongens die graag zingen! Geleid door Natalie Christian-John, treedt het koor regelmatig op in Londen en daarbuiten. Recent zongen zij in Wembley Arena en Curzon Soho, beide in Londen, en in Oostende en Ieper als onderdeel van hun meest recente tournee. Het koor wordt begeleid door een groep jonge instrumentalisten.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Oosterkerk

Adres

Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam

Website

https://www.oosterkerk-amsterdam.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis