Pad tot huidige pagina

We Will Rock You

We Will Rock You

4 december 2019 - 8 december 2019

Inhoud

Op 4, 5, 6, 7 en 8 december komt We Will Rock You naar AFAS Live met Anastacia.

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben 'We Will Rock You' gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit! De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. De spectaculaire show is slechts een korte tijd in Nederland te zien!

De kaartverkoop start zaterdag 26 januari om 09:00 uur.

‘We Will Rock You’ wordt speciaal voor Nederland geproduceerd in de sensationeelste versie aller rijden. Voor de regie tekent de gerenommeerde Italiaanse regisseur Massimo Piparo (bekend van onder meer Jesus Christ Superstar Mamma Mia!, Evita en Billy Elliot. Voor Anastacia is de rol van Killer Queen een droom die uit komt. De zangeres behoort tot de grootste sterren ter wereld. Ze stond in 2005 met de originele Queen op het podium tijdens een concert in Zuid-Afrika en vertolkt nog altijd met enige regelmaat het repertoire van de band. De rol is haar dan ook op het lijf geschreven.

De musical is vooral een fenomenaal eerbetoon aan de nummers van Queen. Dat de muziek nog steeds razend populair is in Nederland bewees de Top 2000 van dit jaar maar weer, waar maar liefst 35 nummers van Queen in te vinden waren. Het veerhaal is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

De originele versie van ‘We Will Rock You’ ging in 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 keer te zien!

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen voor een ander evenement kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Top Seats € 99,25
Zitplaatsen 1e rang € 89,25
Zitplaatsen 2e rang € 79,25
Zitplaatsen 3e rang € 69,25
Zitplaatsen 4e rang € 59,25

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Eventim.nl en telefonisch via 0900-1353.