Pad tot huidige pagina

Winterpark Kerstmarkt: Noorderpark

winterpark-2018.jpg

Winterpark Kerstmarkt: Noorderpark

8 december 2019, 11.00 - 16.00 uur

Inhoud

Op zondag 8 december vind je op de Winterpark Kerstmarkt ruim 60 kramen in het Noorderpark, allen samengesteld door bewoners uit de buurt. Vanaf het Grandcafé Noorderpark tot aan het Bloemenkwartier staan er kramen met zelfgemaakte of verzamelde spullen, kerstige lekkernijen, spelletjes, kleding, muziek en nog veel meer. De Kerstmarkt heeft een sociale, niet-commerciële insteek en is een unieke samenwerking van vele partijen in en rond het Noorderpark.

Naast de kramen is er van alles te vinden en te doen in het park. Zo is er een ijsbaantje met Flora4Life (gratis schaatsen te leen), een Tombola, een levende kerststal uit verschillende culturen door de Florakokjes, samen kerststukjes maken met SPIN, een voorlees kerstverhaal met Deem, live muziek en lekkernijen voor alle leeftijden. Ook kun je zelf meedoen aan diverse activiteiten zoals eigen broodjes bakken, kerststukjes maken of op de foto gaan met kerstman en rendier.

Stichting Samenscholers komt dit jaar weer terug met Ray-action Wintergames en opent Els de verassende Kerstkleding ruilboetiek. Bezoekers van de markt kunnen maximaal drie stuks kerst- of feestkleding inleveren dat hen niet meer past en deze inruilen voor andere feestelijke kleding. De hele dag zijn er hapjes en drankjes uit de buurt van bijvoorbeeld de gezondheidsambassadrices of vanuit de zelfgemaakte rondrijdende barbecue. Bij de vuurkorven kun je je even opwarmen met gerookte aal, braadworst, glühwein of chocomel. Ook bij Pompet kun je terecht voor een winters gerecht voor een vriendenprijsje.

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Noorderpark

Adres

Sneeuwbalweg 5, Amsterdam

Website

https://noorderpark.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis
Een kraam huren? Voor 15 euro (en 5 euro borg) via soniahendriksma@hotmail.com

Meer informatie

www.noorderpark.nl