Pad tot huidige pagina

Blue Monday Run

Blue Monday Run

bluemonday.jpg

20 januari 2020, 19.30 - 21.00 uur

Inhoud

Op winterse dagen is het vaak moeilijk om naar buiten te gaan. Toch kan een rondje hardlopen erg helpen om je mentaal beter te voelen. Loop jij met mij (Annemiek) op 20 januari 2020 in Amsterdam? Dan heb je de komende twee maanden motivatie om rustig te trainen. We lopen 5 kilometer en laten daarmee zien dat jij er niet alleen voor staat!

Wie ben ik? Mijn naam is Annemiek Lely en ik ben ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma en de Hersenstichting. Op mijn vijftiende kreeg ik voor het eerst last van depressies. Op aanraden van een psychiater loop ik inmiddels al zo'n 8 jaar hard. Komend jaar word ik 30 jaar. Een leeftijd die ik vanwege mijn depressiviteit nooit dacht te gaan bereiken. Het leven voelde te zwaar voor mij. Toch gaat dat in 2020 echt gebeuren en ik kijk er zelfs naar uit! Loop jij op 20 januari met mij mee ter bevordering van openheid over psychische klachten?

Waar? Amsterdam. Precieze locatie nader te bepalen.
Hoe laat? 19.30
Hoe ver? 5 km.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Amsterdam-Noord

Adres

1023CP 47 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.doemeemetmind.nl/team/blue-amsterdam

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0