Pad tot huidige pagina

Dream Theater

940 dreamtheater

Dream Theater

11 januari 2020, 20:00 uur

Inhoud

Dream Theater komt op zaterdag 11 januari 2020 naar AFAS Live

De show is onderdeel van het Europese deel van The Distance Over Time Tour – Celebrating 20 Years Of Scenes From A Memory.

De kaartverkoop voor de show start woensdag 18 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

De band speelt in een avondvullend programma het volledige album Metropolis Part 2: Scenes From a Memory in combinatie met werk van hun laatste album Distance Over Time en meerdere klassiekers uit hun oeuvre.

Na een zeer succesvol eerste deel van hun The Distance Over Time Tour – Celebrating 20 Years Of Scenes From A Memory in Noord-Amerika komt Dream Theater nu ook naar Europa met de bijna drie uur durende show. De band speelt shows in 16 landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Konikrijk. Zowel Dream Theater fans van het eerste uur als nieuwe fans kunnen zich verheugen op een bijzondere nooit eerder vertoonde show. Waarin Metropolis Part 2: Scenes From a Memory in zijn geheel, vele klassiekers en werk van hun laatste album Distance Over Time gespeeld gaan worden. De show is een nieuwe kans om Scenes From a Memory voor het eerst in zijn geheel live te ervaren.

Gitarist John Petrucci zegt over de show en het nieuwe album: "The response to Distance Over Time has been overwhelmingly positive and we are really looking forward to playing some of the songs from that album live for our European audiences in an ‘Evening With Dream Theater’ ’’

Op het 14e studioalbum Distance Over Time laat Dream Theater horen dat ze na ruim 30 jaar nog altijd relevant zijn. Op de dag dat het album uitkwam stond het direct op nummer één in de iTunes Top Album Chart. De plaat is onder de fans dan ook nu al als klassieker bestempeld.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 71,68

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.