Pad tot huidige pagina

Februari in TapasTheater

facebookeventfebruariv2.jpg

Februari in TapasTheater

30 januari 2020 - 1 maart 2020

Inhoud

Ontdek TapasTheater: dé pick 'n mix theaterervaring in Amsterdam!
.
- Kies 1, 2 of 3 theatervoorstellingen
- Wissel de voorstellingen af met hapjes en drankjes in de gezellige foodbar
- Kom en ga wanneer jij wilt
.
TapasTheater is een unieke pick ‘n mix theaterervaring in Amsterdam. We hebben namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in het souterrain (kaartjes kosten online €7,50 per stuk). Tussen 19.00 en 21.45 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling: je kan binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. De gezellige foodbar op de begane grond is open vanaf 18.00 uur en daar kan je bijkletsen, borrelen en/of lekker eten (voor, tussen of na de voorstellingen). Bij TapasTheater stel jij zelf jouw ideale avond samen. Op zondag zijn we overigens ’s middags vanaf 16.00 uur geopend (voorstellingen vanaf 17.00 uur) en parkeer je gratis voor de deur.
.
ZAAL 1
.
??Ruis | Rien van der Vaart
??CABARET | SIT BACK & RELAX
??30 jan t/m 2 feb & 13 t/m 16 februari
Rien van der Vaart is een jonge theatermaker die zegt waar het op staat. Hij vindt in de kleinste details van zijn leven grote onderwerpen en weet deze op een komische manier te benoemen.
.
ZAAL 2
.
??Antigone | Sophie Stravens
??TONEEL, GRIEKSE TRAGEDIE 2.0
??30 en 31 januari
Wel eens van Antigone gehoord, maar verder geen idee? Dan is dit je kans om (nader) kennis te maken met deze klassieker! Door het verhaal te combineren met cabaret en hedendaagse muziek, creëert Sophie een toegankelijke versie van Sophocles tragedie
.
??De Kunstgras-show | Kopje Onder
??MUZIKALE SPOKEN WORD
??1 t/m 16 februari
'De kunstgras-show' is een verrassend vrolijke muziektheater-voorstelling over het aangaan van relaties, bindingsangst en alle andere moeilijkheden die daarbij komen kijken.
.
ZAAL 3
.
??Keep calm, I will use my opera voice | Lida Straathof
??OPERA VOOR DUMMIES
?? 30 januari t/m 16 februari
Opera saai? Nee joh! In deze voorstelling vol prachtige muziek, anekdotes, live ondertiteling en onhandige operakostuums brengt sopraan Lida Straathof je alles bij wat je over opera had moeten weten maar nooit hebt kunnen of durven vragen. Klassiek voor dummies dus!
.
??De deur staat open! | Alfred van den Heuvel
??TONEEL |
?? 6 t/m 9 februari
Acteur Alfred van den Heuvel (‘Kinderen geen Bezwaar’) gaat solo en speelt de tragikomische monoloog 'De deur staat open!'. Over een man die geduldig wacht totdat hij naar binnen mag. Een ontroerend portret met een lach en traan. Regie: Bruun Kuijt.
.
ZAAL 1
.
??Breath is key | Jori Meijer & Mayke van Veldhuizen
??DANS, ENERGIEK
?? 13 t/m 16 februari
Door middel van dans/zang vertelt choreograaf/danseres Jori Meijer i.s.m. Mayke van Veldhuizen het verhaal van een gesloten en timide vrouw die haar stem en kracht probeert te vinden. De muziek is sereen en groovy, de dans sierlijk en toegankelijk.
.
??Laatbloeier | Rowan Kievits
??URBAN DANS | COMING OF AGE
?? 20 februari t/m 1 maart
'Laatbloeier' is een monoloog en dansduet in één en gaat over liefde. Aan de hand van WhatsApp gesprekken met zijn eerste grote liefde, vertelt Rowan, versterkt door de fysieke dialoog met Giovanni Pisas, over een opstartende liefde en de bijbehorende emotionele rollercoaster.
.
ZAAL 2
.
??Geluksjunk | Yvonne van den Eerenbeemt
??CABARET | WINNARES AKF
??20 februari t/m 1 maart (niet 22 februari)
Nadat Yvonne in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival stond, toerde ze met twee avondvullende cabaretvoorstellingen langs de Nederlandse theaters. In februari speelt ze haar derde show - voor het eerst - bij ons in TapasTheater! Net als haar eerdere shows zal ‘Geluksjunk’ bestaan uit haar kenmerkende mix van verrassende tekstwendingen, fluwelen liedjes en directe humor.
.
??De familie van Tim | Tim Teunissen
??CABARET | SIT BACK & RELAX
??22 februari
Tim Teunissen is acteur en tekstschrijver. Hij speelt zelf uiteenlopende types in een romkom van twintig minuten. Tim studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en won in 2016 de Persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam.
.
ZAAL 3
.
??Het moet wel leuk blijven | Standje Graf
??VARIÉTÉ 2.0
??20 februari t/m 1 maart
Tom Afman en Robbie Aldjufri hebben humor, muziek, circus, poëzie en goocheltrucs naadloos verwerkt tot een enerverende totaalvoorstelling. Ze brengen een compilatie van lange en korte sketches over alledaagse gebeurtenissen die stiekem grotere thema’s raken. Slapstick mét inhoud. Ons advies: ga er maar vast goed voor zitten!
.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€7,50 via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater

Meer informatie

Kaarten kunnen online worden gekocht via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater of ter plekke bij TapasTheater (€8,- per stuk). Voor meer informatie mail naar info@tapastheater.nl of bel 020 7759425.