Pad tot huidige pagina

Jumping Amsterdam 2020

hindernisrai.jpg

Jumping Amsterdam 2020

23 januari 2020 - 26 januari 2020

Inhoud

Paardensport evenement: Topsport, Entertainment en Amsterdam

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

RAI Amsterdam

Adres

Europaplein 22, Amsterdam

Website

http://www.jumpingamsterdam.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Jumpingamsterdam.nl/kaartverkoop

Meer informatie

Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI Dressage World Cup™ en spectaculaire springsport tijdens de Telegraafavond op vrijdag, de Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam powered by Stoeterij Sterrehof op zaterdagavond en de Longines FEI Jumping World Cup™ op zondagmiddag. Maar ook van de spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje.

Uitgebreid shoppen en lekker eten en drinken kan natuurlijk ook op Jumping Amsterdam. In het promodorp bevinden zich meer dan 70 standhouders en bij de diverse eetgelegenheden is het culinair genieten. Drink een heerlijke kop koffie in “Het Vondelpark” aan de losrijpiste, schuif aan bij de lopende band van Sushi Time of geniet a la carte in het Holland Restaurant terwijl je uitkijkt over de wedstrijdpiste: op Jumping Amsterdam kan het allemaal.