Pad tot huidige pagina

Kids Day: Jumping Amsterdam

jumpingkidsgoed.jpg

Kids Day: Jumping Amsterdam

23 januari 2020, 9.15 - 13.45 uur

Inhoud

Van 23 tot en met 26 januari 2020 vindt het jaarlijkse paardensportevenement Jumping Amsterdam plaats in de RAI. De gemeente Amsterdam en de organisatie van Jumping Amsterdam willen de Amsterdamse jeugd graag laten kennismaken met de paardensport. Daarom bieden we basisscholen (groep 4 t/m 7) en scholen uit het speciaal onderwijs, op donderdag 23 januari een gratis programma aan: de Jumping Amsterdam Kids Day. Wij nodigen u van harte uit om u hiervoor in te schrijven.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Amsterdam RAI

Adres

Europaplein 24, Amsterdam

Website

https://www.jumpingamsterdam.nl/en/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Activiteiten

De leerlingen kunnen onder meer op de foto met Jumper, de mascotte van het evenement. Ze maken kennis met pony’s (poetsen, knuffelen en uitleg), krijgen uitleg over de paardensport en worden rondgeleid door een hostess. Ook kunnen alle leerlingen en begeleiders samen kijken naar een springwedstrijd.
Bij vertrek ontvangen de kinderen een goodiebag, met onder andere een bon voor een rondleiding bij Ponymanege Equito, een flesje water en een stuk fruit.

Inschrijven

U kunt kiezen of u in de ochtend of in de middag wilt komen. Het ochtendprogramma is van 09.15 tot 10.45 uur en het middagprogramma van 12.15 tot 13.45 uur. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur die u heeft opgegeven. U kunt zich met maximaal 2 schoolgroepen opgeven. De sluitingsdatum voor inschrijving is 17 december. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sportstimulering@amsterdam.nl.
Vermeld hierbij de naam van de school, welke groep(en) u wilt aanmelden, wie de contactpersoon voor dit eve