Pad tot huidige pagina

Expositie: MOAM Generation 2020

gifjedefheader2.jpg

Expositie: MOAM Generation 2020

24 januari 2020, 18.00 - 21.00 uur

Inhoud

In januari keert MOAM terug met de zesde editie van de allersnelste pop-up expositie ter wereld: Generation 2020. In slechts drie uur tijd, tonen twintig veelbelovende artiesten hun unieke, multidisciplinaire werk in de nieuwste creative hub van Amsterdam, Capital C. Alle twintig participanten zijn onlangs afgestudeerd aan een Nederlandse academie en worden gezien als pioniers binnen hun eigen expertise - van animatie tot modedesign en van fotografie tot illustratie. De werken van de kunstenaars hebben nóg een overeenkomst, allen hebben het thema duurzaamheid verwerkt in hun werk. Met deze unieke pop-up expositie cree¨ert MOAM een platform, een netwerk en PR voor de twintig talenten, zodat zij zichzelf kunnen presenteren aan een groter publiek.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Capital C

Adres

Weesperplein 4 B, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/2829924473714144/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis