Pad tot huidige pagina

Orgelconcert: Consonanze Stravaganti - Laurens de Man

poster-19-januari-2020-v4_fullsize_100prcnt.jpg

Orgelconcert: Consonanze Stravaganti - Laurens de Man

19 januari 2020, 11.00 - 12.00 uur

Inhoud

Tijdens zijn debuut op het Fokker-orgel laat de jonge en getalenteerde organist Laurens de Man de bijzondere mogelijkheden van dit 31-toonsorgel horen. De Man, die recentelijk nog het 14e Internationale Gottfried-Silbermann-Orgelconcours in Freiburg won en zich daarmee ‘Young ECHO-Organist of the Year 2020’ mag noemen, speelt werken uit verschillende stijlperiodes van componisten die ‘de scherpe kantjes van de middentoonstemming opzochten’. Hij neemt de luisteraar mee op een muzikaal avontuur dat reikt van de alleroudste muziek voor toetsen uit de Robertsbridge Codex (14e eeuw), via een extravagante 17de-eeuwse Nederlandse ‘Italiaan’, tot aan muziek van de 20ste eeuw. Met medewerking van de veelbelovende celliste Irene Kok.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Muziekgebouw aan 't IJ, Kleine Zaal

Adres

Piet Heinkade 1, Amsterdam

Website

http://www.huygens-fokker.org/activiteiten/concerten/19januari2020.html

Toegangsprijs en kaarten bestellen

13,50 normaal
11,00 Stadspas/CJP

Meer informatie

Kaarten via Muziekgebouw aan 't IJ: https://www.muziekgebouw.nl/agenda/8238/Consonanze_Stravaganti/Laurens_de_Man/