Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: NOW LOOK HERE. The African Art of Appearance

Tentoonstelling: NOW LOOK HERE. The African Art of Appearance

498ec2fa-7c7a-46b8-9394-af2e13b2e530.jpg

25 januari 2020 - 23 februari 2020

Inhoud

Onder de titel NOW LOOK HERE – The African Art of Appearance is vanaf 25 januari 2020 in Amsterdam Noord het werk van veertien Afrikaanse kunstenaars te zien die uiterlijke schijn inzetten voor het vertellen van een dieperliggend verhaal. Met ironie, schoonheid en stijl kantelen ze het imago van Afrika. De tentoonstelling is te zien vanaf 25 januari tot en met 23 februari 2020.

In deze groepstentoonstelling zijn werken opgenomen van Tabi Bonney (Togo/VS), Justin Dingwall (Zuid-Afrika), Omar Victor Diop (Senegal), Sunny Dolat & The Nest Collective (Kenia), Samuel Fosso (Kameroen), Bobbin Case & Jan Hoek (Uganda & Nederland), Lola Keyezua (Angola), Osborne Macharia (Kenia), Emo de Medeiros (Benin/Frankrijk), Sethembile Msezane (Zuid-Afrika), Yves Sambu & Sapeurs (Democratische Republiek Congo), Mary Sibande (Zuid-Afrika) en Sarah Waiswa (Uganda).

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

New North

Adres

Asterweg 17, Amsterdam

Website

http://www.now-look-here.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://www.eventbrite.nl/e/now-look-here-the-african-art-of-appearance-tickets-81978841923