Pad tot huidige pagina

Afscheidsevent: Barney Dome

barneydome1.jpg

Afscheidsevent: Barney Dome

8 februari 2020, 20.00 uur

Inhoud

Groots afscheidsevent voor dartlegende Raymond van Barneveld op 8 februari in AFAS Live

Eind 2018 kondigde Barney zijn afscheid als professioneel darter aan. Om zijn afscheid en carrière op gepaste wijze te vieren wordt AFAS Live op zaterdag 8 februari 2020 het decor van een avond vol darts, spektakel, entertainment, muziek en vrienden van Barney binnen en buiten de dartwereld. De kaartverkoop start op 17 december om 10:00 uur via Ticketmaster. LET OP: dit event is 18+

Barney behoort al ruim 2 decennia tot de beste darters ter wereld. In de jaren tachtig en begin jaren negentig was darts vooral een populaire Britse aangelegenheid. Barney doorbrak als eerste buitenlander het monopolie van de Britten, met als gevolg dat de sport voor eens en altijd een wereldsport werd. Dit jaar komt er een einde aan de indrukwekkende profcarriére van Raymond van Barneveld. Op zaterdag 8 februari 2020 staat de hele avond in het teken van Barney, zijn carrière en de dartsport in het algemeen.

Zo worden niemand minder dan dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie, Rafael van der Vaart, Soundos en Bobbi Eden om de strijd aan te gaan in een dartcompetitie.

Daarnaast komt een keur van artiesten de avond opleven met live-optredens. Zo zal Navarone herkenbare opkomst-tunes van de darters live ten gehore brengen en enkele lievelingsnummers van Raymond voor hem spelen. Ook komt Wolter Kroes het publiek opzwepen met zijn beste hits. De rest van het muzikale programma is nog even een verrassing.

Verder staat de avond bol van terugblikken naar de afgelopen jaren en indrukwekkende hoogtepunten uit Raymond zijn leven als professioneel darter, die de dartsport voor altijd veranderd hebben.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/barney-dome

Toegangsprijs en kaarten bestellen

VIP GOLD 501 (VIP Tafel front rows)€ 350,00
Annie's House (tafel op de vloer)€ 130,00
Archer (tafel op de vloer)€ 100,00
Basement (tafel op de vloer)€ 89,60
Rang 1 Tribune (uitverkocht)€ 66,08
Rang 2 Balkon (uitverkocht)€ 54,88
Rang 3 Balkon (uitverkocht)€ 43,68

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.