Pad tot huidige pagina

Masterclass: Moving Forward

Masterclass: Moving Forward

masterclass10feb2020-17.png

10 februari 2020, 18.00 - 21.30 uur

Inhoud

Wil jij meer weten over ondernemerschap? Kansen herkennen en kansen aangrijpen? Of zoek je inspiratie om ideeën en kansen om te zetten in grenzeloze mogelijkheden. Ben je op zoek naar mensen met dezelfde drijfveren en rolmodellen? Dan kom je tijdens de Masterclass Moving Forward aan jouw trekken.

Maandag 10 februari organiseert Students Moving Forward de vierde editie van de Masterclass Moving Forward. Deze avond is jaar georganiseerd in samenwerking met enkele oud deelnemers van Act of Change. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond samen tot een succes te maken.

De Masterclass is een inspiratie avond voor jong en ouder! Het is ook een goed moment voor jongeren die er over nadenken om in 2020 deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma Act of Change. Zij kunnen kennismaken met onze organisatie.

Onder andere komt Willem Philipsen om zijn persoonlijk verhaal over uitdagingen en successen te delen. Met zijn verhaal stond hij al bij o.a. Nike, TEDxRotterdam, Lowlands, Zwarte Cross, de Hersenstichting en Het Fitte Brein (samen met Erik Scherder) en hij geeft met veel succes lezingen door het hele land aan bedrijven/scholen en ieder die geïnspireerd wil raken door een bijzondere man met een bijzonder verhaal.

Waardevolle lessen, methoden en tips worden met jong en ouder gedeeld. Uiteraard krijg je de kans vragen te stellen. Je gaat naar huis met praktische handvatten die je in jouw eigen situatie kan toepassen.

Tijdens de inloop en de pauze worden er heerlijke hapjes geserveerd. De masterclass vindt plaats op maandag 10 februari 2020 om 18:00 uur bij het CEC (Cultureel Educatief Centrum) Ganzenhoef in Amsterdam. Tickets kosten 6 euro per persoon.

Programma
18:00 Ontvangst en registratie
18:30 Start Masterclass
21:30 Einde Masterclass met borrel

Zie de website voor meer informatie over de masterclass, het programma en tickets: https://smff.nl/courses/masterclass-moving-forward/.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Jongeren

Naam locatie

Cultureel Educatief Centrum (CEC)

Adres

Bijlmerdreef 1289, Amsterdam

Website

https://smff.nl/courses/masterclass-moving-forward/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

6euro / https://smff.nl/courses/masterclass-moving-forward/