Pad tot huidige pagina

Valentijnsdag: Young professional en senior op date

51840620_2161740047182309_3033247110074990592_o.jpg

Valentijnsdag: Young professional en senior op date

8 februari 2020, 12:00 - 18:00 uur

Inhoud

Ben jij een young professional? ga dan op date met een senior!
Een date waar je je beter door voelt. Met bijzondere verhalen en inspiratie. Hoe lang is dat geleden? Schrijf je in voor de Valentijnsdag bij De Nieuwe Poort Amsterdam en ga op first date met een oudere uit je eigen stad.

Onze agenda’s zitten vol met van alles. Werk, sport, vrienden, familie... Terwijl we goochelen met onze tijd is de eenzaamheid onder ouderen actueler dan ooit. De Nieuwe Poort brengt jongvolwassenen en senioren op zaterdag 9 februari daarom samen voor een Valentijnsdate. Het wordt een middag vol verrassende ontmoetingen en boeiende verhalen die je nog lang na blijven. En jij bent uitgenodigd!

Na een kennismakingslunch als ijsbreker ga je samen met jouw seniorendate een middag op pad. Er worden verschillende uitjes georganiseerd. Varen door de Amsterdamse grachten, een kijkje achter de schermen bij het concertgebouw en voor de actieve senioren een potje bowlen of jeu de boulen. Voor de echte romanticus is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een date te organiseren. Aan het einde van de dag komen we weer samen in De Nieuwe Poort voor een borrel en worden de gouwe ouwe hitjes uit het stof getrokken.

Ticketprijs:
Een ticket voor twee personen kost €15, die de jongere betaalt voor de senior en zichzelf. Wat krijg je hiervoor terug? Naast een lunch, een leuke date en een borrel, veel wijze levenslessen, mooie verhalen van je date en door jouw toedoen een stukje minder eenzaamheid onder ouderen.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe Poort Amsterdam

Adres

Claude Debussylaan 2, Amsterdam

Website

https://denieuwepoort.org/valentijnsdag/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-valentijnsdag-de-nieuwe-poort-amsterdam-86372465369