Pad tot huidige pagina

Film: Vampyros Lesbos

Film: Vampyros Lesbos

vampyroslesbos.jpg

27 maart 2020, 20.30 uur

Inhoud

Vampyros Lesbos is een exploitation flick in een typerende jaren 70 stijl. Een van de meest bekende films van de productieve spaanse regisseur Jesus Franco. Het is een van de laatste films van de fascinerende Soledad Miranda, die helaas kort erna stierf. Zij neemt de hoofdrol als vampier-gravin Nadine, nazaat van Dracula, die andere vrouwen verleidt en probeert om haar bloedlust te stillen. Een psychedelische soundtrack en een zekere vaagheid doordringen de atmosfeer van de film, zelfs een klein beetje surrealistisch op sommige momenten. De film is geliefd door velen en gehaat door velen – maar desalniettemin een cult-film om niet te missen!
---
Jesús Franco | 1971 | West-Duitsland | 89‘ | Engelse ondertitels

Categorie

Film

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)

Meer informatie

• Vrijdag 20 maart, 20:30
• Vrijdag 27 maart, 20:30
.
Reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen vanaf een half uur voor aanvang aan de bar gekocht worden.