Pad tot huidige pagina

Concert: Louis Tomlinson

louistomlinson.jpg

Concert: Louis Tomlinson

19 maart 2020, 20:00 uur

Inhoud

Louis Tomlinson op 19 maart naar AFAS Live

Op 19 maart geeft Louis Tomlinson een concert in AFAS Live in Amsterdam als onderdeel uit van zijn ‘Louis Tomlinson World Tour 2020’, waarmee hij naast Europa ook de VAE, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Brazilië, Paraguay, Argentinië, de VS en Canada aandoet. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

In oktober verscheen zijn nieuwe single ‘We Made It’. Het nummer is geïnspireerd op avondjes uit in Manchester in de begindagen van One Direction. “Elke keer dat ik vrij had, ging ik naar Manchester voor een avondje uit met mijn vrienden. Dan besefte ik dat ik niet meer in de echte wereld leefde en dat miste ik. Ik hield ervan om normaal, roekeloos en onnozel te zijn. Het was de perfecte uitlaatklep. We bleven de hele nacht wakker en praatten over onze dromen en wat er van ons terecht zou komen. Die leeftijd is zo spannend. Je hebt geen idee wat de toekomst in petto heeft, maar alles is nog mogelijk.”

Het debuut solo album van Louis Tomlinson ‘Walls’ komt op 31 januari 2020 uit.

Louis Tomlison trad vorige maand voor 25.000 mensen op als headliner van het Coca-Cola muziekfestival in Madrid. Eerder dit jaar won hij de Best Song Award bij de Teen Choice Awards 2019 voor zijn recente hit ‘Two Of Us’, die inmiddels al meer dan 40 miljoen keer gestreamd is op Spotify en 23 miljoen views heeft op YouTube. In 2018 won Tomlinson een iHeart Award voor 'Best Solo Breakout' en al in 2017 een EMA Award voor 'Best UK & Ireland Act'. Billboard zette hem op de vijfde plaats van opkomende artiesten van 2018. Ook heeft hij in totaal meer dan 60 miljoen volgers op sociale media. Als lid van One Direction verkocht Tomlinson meer dan 100 miljoen platen, als soloartiest heeft hij al meer dan een miljard streams behaald.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Afas Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/louis-tomlinson

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaatsen€ 39,20

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.