Pad tot huidige pagina

Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller

Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller

verhalenvertellerrinuszwabberkl-fotostorytrail-nlracheldeliefde.jpg

29 maart 2020, 11.00 - 12.30 uur

Inhoud

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagochtend 29 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Amsterdam. Verhalenverteller Rinus Zwabber gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Rinus de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. Rijke kooplieden en machtige keizers, maar ook vrome pastoors en ijzersterke zakkendragers: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 29 maart 2020 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Binnenstad, start op de Dam

Adres

Dam 1, Amsterdam

Website

https://storytrail.nl/stadswandeling/amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).