Pad tot huidige pagina

Tapastheater in maart

fbomslag.png

Tapastheater in maart

5 maart 2020 - 29 maart 2020

Inhoud

TapasTheater
Ontdek TapasTheater: dé pick 'n mix theaterervaring in Amsterdam!
.
- Kies 1, 2 of 3 theatervoorstellingen
- Wissel de voorstellingen af met hapjes en drankjes in de gezellige foodbar
- Kom en ga wanneer jij wilt
.
TapasTheater is een unieke pick ‘n mix theaterervaring in Amsterdam. We hebben namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in het souterrain (kaartjes kosten €8,- per stuk). Tussen 19.00 en 21.45 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling: je kan binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. De gezellige foodbar op de begane grond is open vanaf 18.00 uur en daar kan je bijkletsen, borrelen en/of lekker eten (voor, tussen of na de voorstellingen). Bij TapasTheater stel jij zelf jouw ideale avond samen. Op zondag zijn we overigens ’s middags vanaf 16.00 uur geopend (voorstellingen vanaf 17.00 uur) en parkeer je gratis voor de deur.
.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater
.
ZAAL 1
.
Laatbloeier | Rowan Kievits
URBAN DANS | COMING OF AGE
5, 7, 8 en 12 maart
'Laatbloeier' is een monoloog en dansduet, met Giovanni Pisas, in één en gaat over liefde.
.
ZAAL 1/3/2

Cruise Control | Nina van Overbruggen
MUZIEKTHEATER | HERKENBAAR
6, 12 en 13 maart
Toen Nina na haar afstuderen werkloos in Amsterdam zat, besloot ze aan boord te gaan van cruiseschip Silversea. Nina neemt je mee in haar persoonlijke verhaal aan de hand van haar eigen electropop-liedjes. 'Cruise Control' wordt geregisseerd door Kiki Jaski.
.
ZAAL 2
.
Pap | Jorrit de Vries
HERKENBAAR MUZIEKTHEATER
5 t/m 8 maart
Jorrit werd onlangs voor het eerst vader en deze levensveranderende gebeurtenis inspireerde hem tot een herkenbare muziektheatervoorstelling. Hij zingt en vertelt vol humor over de spanning rond het vaderschap, over de vader die hij wil zijn en de vader die hij vreest te worden. Én over de relatie met zijn eigen vader.
.
ZAAL 3
.
Gewoon Gewoon | Liesanne van Dongen
TONEEL | NIETS IS WAT HET LIJKT
5 t/m 15 maart
‘Gewoon Gewoon’ is een muziektheatervoorstelling op muziek van onder meer Bløf en Anouk over de doorgeslagen behoefte interessant gevonden te willen worden. Met een combinatie van spel, dans en zang brengt Liesanne van Dongen het publiek langzaam in verwarring.
.
ZAAL 2
.
Tussen Kleinkunst en Kitsch | Marcel Harteveld
SINGER-SONGWRITER
12, 14, 15 maart
Marcel Harteveld is cabaretier en zanger. In maart staat hij solo in TapasTheater met eigen vertalingen van bekende Amerikaanse popsongs die hij zelf mooi vindt, maar zeker ook guilty pleasures. Verwacht nummers van bijvoorbeeld Tom Waits, Simon & Garfunkel en Frank Sinatra, in een nieuw - Nederlands - jasje.
.
ZAAL 1
.
Het Goed Nieuws Journaal | Het Jongemakerscollectief
MINI-MUSICAL
13, 14, 15 en 19 t/m 29 maart
Het ‘Goed Nieuws Journaal’ is een mini-musical van Het Jongemakerscollectief. Simon Brommer en Nikki van Rossum presenteren het fictieve tv-programma ‘Goed Nieuws Journaal’. Niet alleen de nieuwsitems zelf leiden tot veel hilariteit, maar zeker ook de verrassende dynamiek tussen de twee presentatoren. Serieuze boodschappen verstopt in een feelgood voorstelling met veel humor, begeleid door gitarist Yoël Beaucaire en met een decor en kostuums van Timo Arling.
.
ZAAL 2
.
Hoofdzaken | Jolien Kistemaker
HERKENBAAR MUZIEKTHEATER
19 t/m 29 maart
Aan de hand van zelfgeschreven liedjes, gedichten en gedachten over opgroeien, de liefde en andere herkenbare levensvragen, schetst Jolien een kwetsbaar maar zeker ook humoristisch portret.
.
ZAAL 3
.
3094 | Mandy Sleijpen
TONEEL MET MUZIEK
19 t/m 22 maart
'3094' is het onvergetelijke verhaal van een meisje dat afgesloten van de wereld volwassen wordt. De voorstelling is onsentimenteel, soms grappig, soms gruwelijk en altijd fascinerend. Mandy schreef het script voor dit beklemmende maar ook gevoelige en humoristische toneelstuk zelf en werd geïnspireerd door de verhalen over ontvoeringsslachtoffers. Ze wordt muzikaal begeleid door Frank van Wanrooij.
.
Schuldig bevonden | Michelle van de Ven
TONEEL | PUNTJE VAN JE STOEL
26 t/m 29 maart
In TapasTheater speelt Michelle 'Schuldig Bevonden', een tekst die ze zelf schreef onder begeleiding van regisseur Yardeen Roos. Wat doe je wanneer er een oordeel is geveld en de kans om dat oordeel kwijt te raken onmogelijk is? Blijf je tevergeefs het tegendeel bewijzen? Geef je je over aan dat oordeel? Of zaai je liever verwarring? Luister en oordeel zelf in deze spannende monoloog van een tot levenslang veroordeelde jonge vrouw in een cel in de 19de eeuw.
.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€8,- via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater of ter plekke.