Pad tot huidige pagina

WijnSpijs Wandeling Amsterdam-Watergraafsmeer

kelsey-knight-udj2td3wksy-unsplash1.jpg

WijnSpijs Wandeling Amsterdam-Watergraafsmeer

29 maart 2020, 12.00 - 17.00 uur

Inhoud

WijnSpijs Wandeling Amsterdam-Watergraafsmeer

Op zondagmiddag 29 maart staat er iets bijzonders te gebeuren in Amsterdam Oost. De WijnSpijs Wandeling vindt die dag plaats in Watergraafsmeer, het gezelligste stukje van Oost. Wandel door de drukke straten en flaneer door de mooie groene parken waar je in deze tijd van het jaar Ooievaars kunt spotten. Maar buiten al dat moois, mag jij je vooral verheugen op een culinaire belevenis. Maak je borst maar nat voor de volgende hoogtepunten:

Zes culinaire gerechten
Zes verfijnde wijnen
Een fijne wandeling door de Watergraafsmeer
Het belooft een prachtige lentemiddag te worden, dus kom vooral niet alleen! Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en kom genieten van al dat lekkers in Amsterdam Watergraafsmeer.

Leer een andere kant kennen van Amsterdam en ontdek wat er allemaal te proeven valt. Tussendoor kun je heerlijk shoppen, cultuur snuiven en natuurlijk lekker wandelen langs de prachtige panden en parken van Oost!

Categorie

Overig

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Amsterdam-watergraafsmeer

Adres

oosterpark 50, Amsterdam

Website

https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/amsterdam/29-03-2020/?affiliate=7023&utm_source=gemeente-amsterdam&utm_medium=online-extern&utm_campaign=amsterdam-0320

Toegangsprijs en kaarten bestellen

64