Pad tot huidige pagina

Workshop: The World of Dowsing - Alessandra Previdi

Workshop: The World of Dowsing - Alessandra Previdi

mondo-pendoli-compresso-720x3881.jpg

14 maart 2020 - 15 maart 2020

Inhoud

BePranic is een bedrijf dat spirituele workshops organiseert in Amsterdam, onderscheidende QI-gong en energiewerk. Be pranic nodigt meesters uit verre landen in Amsterdam uit voor conferenties.

14 en 15 maart 2020 presenteert Alessandra Previdi de "The World Of Dowsing" in Amsterdam. Alessandra is een prominente vertegenwoordiger van de wereldradio, ze schrijft artikelen en lezingen in Italiƫ en de rest van de wereld en werd onlangs benoemd tot erelid van de Radionic Association naar het werk dat de afgelopen 30 jaar is gedaan ten gunste van radionica.

Het wichelen, of in het Engels dowsing, is geen mysterieus, ingewikkeld of esoterisch iets. Integendeel, het is het vermogen dat iedereen heeft om naar zichzelf en de omgeving te luisteren waarin hij leeft, het is het gebruik maken van een menselijk vermogen.

In twee dagen zal Alessandra de presentatie verzorgen op de prachtige locatie van Nemoland Westerpark Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam. De plaats is van nature geharmoniseerd. Diepe ontspanning en concentratie zijn het belangrijkste hulpmiddel om de geest te helpen focussen op je innerlijke wereld en om je innerlijke hulpmiddel te voelen, als een pendel.

Ze nodigt je uit om het gebruik van de wichelroedeloper te leren kennen met een zeer praktisch seminar. Body wichelen, sjamanistische wichelen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van het gebruik van een dergelijk effectief hulpmiddel. Veel beoefenaars hebben deze geweldige tool met succes toegevoegd aan hun dagelijkse praktijk.

Ga met haar mee op een heel bijzonder powerful weekend, 14 en 15 maart, in Amsterdam!

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Nemoland Westerpark

Adres

Overbrakerpad 2, Amsterdam

Website

http://www.bepranic.org/the-world-of-dowsing-amsterdam-14-15-march-alessandra-previdi/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

200 euro