Pad tot huidige pagina

Amsterdam Diving Cup 2020

fotoevenementenkalender.jpg

Amsterdam Diving Cup 2020

16 april 2020 - 19 april 2020

Inhoud

Van 16 t/m 19 april organiseert zwemvereniging De Dolfijn - in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en de KNZB - voor de 25ste keer in het Sloterparkbad in Amsterdam, de Amsterdam Diving Cup 2020. Een sportief 4-daagse evenement van hoog niveau waaraan springers uit de hele wereld mee doen en uiteraard ook de schoonspringers van de Nationale Selectie schoonspringen onder leiding van bondscoaches Edwin Jongejans en Ramon de Meijer. Het wordt de 25ste editie welke officieel geopend zal worden op donderdag 16 april. Er zal gesprongen worden van de 1 en de 3 meter planken en uiteraard ook van de 10 meter toren en men zal strijden om de Amsterdam Diving Cup 2020. Tevens is het een officieel kwalificatie toernooi waar men individuele kwalificatie limieten kan springen. Dit is een unieke kans om het schoonspringen van dichtbij te zien en kennis te maken met de talenten van de toekomst. Kaartjes zijn verkrijgbaar op het evenement zelf in de springkuil van het Sloterparkbad

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Sloterparkbad - ZV de Dolfijn Schoonspringen

Adres

President Allendelaan 3 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.amsterdamdivingcup.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Kaartjes zijn in het bad op de dagen zelf verkrijgbaar
Kosten dagticket: Volwassenen 6 euro / kinderen 3,50 euro

Mocht u meerdere kaarten willen reserveren, mail dan naar: adc-diving@hotmail.com

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons secretariaat : adc-diving@hotmail.com