Pad tot huidige pagina

Concert: Rolf Sanchez

rolfsanchez.jpg

Concert: Rolf Sanchez

10 april 2020, 20.00 uur

Inhoud

Rolf Sanchez staat op 10 April in AFAS Live

Rolf Sanchez staat op vrijdag 10 april 2020 met zijn eigen concert ‘Una Noche’ in AFAS Live met een breed repertoire aan de beste swingende Latin muziek. Kaartverkoop start op 6 december om 10:00 uur via www.Rolfsanchezlive.nl Voor elk verkocht ticket doneert Rolf €1 aan Stichting WereldOuders.

De onvergetelijke show gevuld met entertainment, dansers en special guests is veelbelovend, zo ook Rolf Sanchez: “Dit wordt het allergrootste Latin spektakel wat Nederland ooit heeft gezien!”

Rolf Sanchez is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en is op dit momenteel een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten op het gebied van Latin muziek. Na zijn verblijf in de VS, waar hij maar liefst 3 nummer 1-hits in de US Radio Billboard scoorde, keerde Rolf afgelopen jaar terug naar Nederland.

Hij nam deel aan het bekende televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland” waaruit “Pa Olvidarte” met Emma Heesters voortkwam. Dit nummer belandde binnen 3 weken in de top 5, stond als hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40, behaalde een Gouden plaat en is inmiddels hard op weg naar Platina met nu al meer dan 10 miljoen streams.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

ArenA Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Golden Circle€ 70,00
Staanplaats - Veld€ 35,75
Zitplaats - Balkon€ 30,25
Mindervaliden€ 35,75

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via www.rolfsanchezlive.nl. Voor elk verkocht ticket doneert Rolf €1 aan Stichting WereldOuders. ?