Pad tot huidige pagina

Dag van de Voorschool

Dag van de Voorschool

15 april 2020, 9:00 - 11:30 uur

Inhoud

Op woensdag 15 april a.s. organiseert de gemeente Amsterdam de Dag van de Voorschool.

De voorschool bereidt kinderen voor op de basisschool, zodat zij een goede start hebben. De voorschool is een kinderopvangvoorziening waar kinderen tussen 2 en 4 jaar spelend leren. Er is veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen. Het programma en de werkwijze van de voorschool sluiten aan bij het programma en de werkwijze in groep 1 en 2. Hierdoor is voor uw kind de overgang naar de basisschool makkelijker.

Categorie

Overig

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

De voorschool

Website

http://www.amsterdam.nl/voorschool

Toegangsprijs en kaarten bestellen

nvt