Pad tot huidige pagina

Eurovision in Concert - AFGELAST

eurovisioninconcert.jpg

Eurovision in Concert - AFGELAST

4 april 2020, 20.00 uur

Inhoud

Op 4 april 2020 komt Eurovision in Concert naar AFAS Live

Eurovision in Concert is een MUST voor de echte songfestivalfan! Op zaterdag 4 april 2020 vindt in AFAS Live in Amsterdam de 12de editie plaats van dit jaarlijkse songfestivalfeest! De kaartverkoop voor Eurovision in Concert begint vrijdag 11 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster.

Diverse artiesten die deelnemen aan het komende Eurovisie Songfestival in Rotterdam, zullen tijdens het concert hun songfestivalbijdrage ten gehore brengen voor een uitzinnig enthousiast publiek. Zo waren er in 2019 28 landen die hun inzending ten gehore brachten.

Vanuit heel Europa komen liefhebbers naar Amsterdam om dit unieke concert bij te wonen. De fans beschouwen Eurovision in Concert dan ook als een generale repetitie voor het echte Eurovisie Songfestival, dat op 12, 14 en 16 mei 2020 in Rotterdam plaatsvindt.
De presentatie is deze avond in handen van onze Nederlandse Songfestival commentator Cornald Maas.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/eurovision-in-concert

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaatsen€ 49,50

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief service kosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.