Pad tot huidige pagina

Markt: BinnenhofstraatFair

Markt: BinnenhofstraatFair

afbeeldingfacebook.jpg

5 april 2020, 10.00 - 17.00 uur

Inhoud

De BinnenhofstraatFair is de jaarlijks terugkomende rommelmarkt georganiseerd voor en door buurtgenoten van het authentieke Floradorp, in Amsterdam Noord. Maar natuurlijk ook voor iedereen die van snuffelen en gezelligheid houdt. Al jaren vindt de BinnenhofstraatFair op een zondag in de maand april plaats. Na de donkere wintermaanden is het een mooi evenement om naar buiten te gaan om samen de lente te vieren.

Ook dit jaar wordt de rommelmarkt opgefleurd door de muziek van Ton de Rooij. Hij zal met zijn accordeon voor en samen met het publiek Amsterdamse liederen spelen en zingen.

De Binnenhofstraat is normaliter een rustige straat. Hij loopt rond en ligt verscholen tussen de Floraweg en de Sneeuwbalstraat/Sneeuwbalweg. Neem de Buikslotermeer pont bij centraal station (waar het tekentje van het Eye bij staat), fiets door het Noorderpark en rijd via de Wingerdweg, onder het tunneltje door, de Binnenstraat in.

Bij de rond de 70 kramen vind je de meest uiteenlopende spullen van (kinder-)kleding tot servies.

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Binnenhofstraat

Adres

Binnenhofstraat 1, Amsterdam

Website

https://facebook.nl/binnenhofstraatfair

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis