Pad tot huidige pagina

Career Xperience Stagemarkt 2020

Career Xperience Stagemarkt 2020

29 mei 2020, 10:00 - 16:00 uur

Inhoud

De Career Xperience Stagemarkt is een evenement waar studenten op zoek naar een stageplek in contact komen met werkgevers en intermediairs uit de regio. Tijdens het evenement kun je in gesprek gaan met diverse interessante bedrijven met stageplekken en mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt.

Er zijn stages in diverse sectoren en op alle niveaus. Bekijk de pagina Deelnemers goed voordat je komt, zodat je jezelf optimaal kunt voorbereiden op jouw bezoek aan de beurs. De bedrijven vinden het altijd fijn om één op één contact te hebben met hun potentiële nieuwe medewerker. Zorg dus dat je je beste beentje voor zet en laat zien dat jij de moeite waard bent om mee in gesprek te gaan. Bereid je goed voor en neem je CV en evt. diploma mee, ook digitaal.

Naast bedrijven staan er op de Career Xperience Stagemarkt doorgaans ook opleiders en begeleiders die mensen verder kunnen helpen in de goede richting. Kom dus zeker even langs in de Johan Cruijff ArenA, de toegang is sowieso gratis!

Categorie

Maatschappij, politiek en debat

Doelgroep

Jongeren

Naam locatie

Johan Cruijff ArenA

Adres

ArenA Boulevard 1, Amsterdam

Website

https://careerxperience.nl/stagemarkt/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Toegang gratis