Pad tot huidige pagina

Concert: HAUSER

hauser.jpg

Concert: HAUSER

13 mei 2020, 20.00 uur

Inhoud

HAUSER op 13 mei naar AFAS Live

Na het uitverkopen van wereldwijde arena’s als helft van duo 2CELLOS, keert HAUSER, terug naar zijn klassieke oorsprong en speelt hij in het voorjaar van 2020 een reeks prachtige shows met het European Philharmonia Orchestra. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 18 oktober om 11:00 uur via Ticketmaster.

Stjepan Hauser heeft een klassieke opleiding gevolgd aan de Academy of Music in Zagreb. Daar heeft hij Luka Šulic leren kennen, samen vormen zij het cello-ensemble 2CELLOS. In 2017 in Zagreb ging HAUSER’s klassieke show in première met de Zagreb Philharmonic. De opmerkelijke show is een YouTube fenomeen geworden met nummers, als “Albinoni’s Adagio”, die meer dan 40 miljoen keer bekeken zijn. 2CELLOS kreeg een enorme hoeveelheid internationale bekendheid door de video’s op YouTube.

Afgelopen vrijdag maakte HAUSER zijn solodebuut met de release van een nieuwe vertolking van Tsjaikovski’s meesterwerk “Het Zwanenmeer”. Hij bracht het nummer tegelijk met een prachtige video naar buiten, waarin hij zijn imponerende stijl laat zien samen met een groep betoverende ballerina’s uit Italië.

HAUSER speelt tijdens zijn tour op prachtige locaties in grote Europese steden en zal klassieke composities transformeren met zijn kenmerkende gepassioneerde en dynamische stijl. In 2020 komt er een nieuw klassiek album uit. De shows weerspiegelen zijn levenslange liefde voor muziek met zijn kenmerkende flair.

Stjepan Hauser zegt over de tour: “Throughout my life and career certain classical compositions have remained dear to my heart. Compositions that have a special drama, a moving melody, a deep romanticism. I now have the opportunity to play some of these pieces with a full orchestra and share my passion for this music in the way I always imagined it.”

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Zitplaatsen vanaf € 50,40

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.