Pad tot huidige pagina

Concert: Korn - AFGELAST

korn.jpg

Concert: Korn - AFGELAST

28 mei 2020, 20.00 uur

Inhoud

Korn komt met Special guest Gojira op 28 mei naar AFAS Live

De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft op 28 mei een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. Special guest tijdens deze avond is de Franse heavymetalband Gojira. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 15 november om 12:00 uur via Ticketmaster.

The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. De plaat gooide hoge ogen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met deze plaat behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.

Al sinds de release van het self-titled debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.

Special guest tijdens dit concert is Gojira. De heavymetalband uit Frankrijk bracht in 2016 hun laatste album uit, Magma, wat hen een Grammy nominatie opleverde. Na eerdere tours met onder andere Slipknot en Metallica trekt het viertal de komende zomer met Korn door Europa.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

ArenA Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit-en staanplaatsen € 67,20

Meer informatie

AFAS Live is niet betrokken bij de kaartverkoop!
Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.