Pad tot huidige pagina

Concert:Fat Freddy's Drop

fat-freddys-drop-new.jpg

Concert:Fat Freddy's Drop

7 mei 2020, 20:00 uur

Inhoud

Fat Freddy's Drop komt op 7 mei naar AFAS Live

op 7 mei keert de Nieuw-Zeelandse band Fat Freddy’s Drop terug naar AFAS Live. Het concert staat in het teken van het nog te verschijnen titelloze album. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Sinds 2002 tourt de zevenkoppige band uit Nieuw-Zeeland regelmatig door Europa. Het uitbrengen van een nieuw album is een speciaal moment voor Fat Freddy's Drop en gebeurt veel minder vaak. Met de aankondiging van hun nieuwe tour laten ze hun fans gelijk weten dat er dit jaar een nieuw album verschijnt.

Fat Freddy's Drop is in Nieuw Zeeland de bestverkopende artiest aller tijden. Ze staan bekend om hun energieke live optredens met hun aanstekelijke mix van jazz, funk, soul, ska, reggae en elektronica. Het is één van de meest originele bands ter wereld die van elk optreden keer op keer weer een groot feest weten te maken. Door de jaren heen heeft de band een langdurige liefdesrelatie met Europa opgebouwd. Ze houden van Europese eten, de cultuur, de whanau (familie) en vooral de Europese fans.

Tijdens hun uitverkochte live shows in 2018 speelde Fat Freddy's al nieuwe nummers als ‘Special Edition’, ‘Trickle Down’, ‘Kamo Kamo’ en ‘114’ voor hun trouwe publiek. De liedjes werden tijdens deze tournee gelijk getest om vervolgens in hun studio in Wellington te worden bewerkt. In Nederland speelden ze op diverse grote festivals, voor verschillende uitverkochte zalen en gaven ze unieke optredens op het strand van Bloemendaal en Plekk. Eind vorig jaar stond de band nog in een uitverkochte AFAS Live waar ze vol overgave een enerverende live show neerzetten.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Afas Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/fat-freddys-drop-1

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaatsen€ 41,44

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.