Pad tot huidige pagina

Gratis online themabijeenkomst 'Financiele mogelijkheden' voor mantelzorgers in Centrum

Gratis online themabijeenkomst 'Financiele mogelijkheden' voor mantelzorgers in Centrum

2016fotoportemonnee_vierkant_algemeen.png

30 juni 2020, 13.30 - 15.00 uur

Inhoud

Mantelzorgers en belangstellenden in Amsterdam Centrum kunnen op 30 juni gratis deelnemen aan deze themabijeenkomst via beeldbellen. Tijd: 13.30-15.00 uur
Zorgt u langdurig voor een familielid, vriend(in) of andere naaste? Dan is de kans groot dat u extra kosten maakt voor de zorg die u geeft. Denk aan autokosten, parkeergeld, kosten voor het doen van de was. Wellicht bent u minder gaan werken. Als mantelzorger kunt u aanspraak maken op een aantal vergoedingen of regelingen. Onderwerpen bijeenkomst: Wanneer ben je een mantelzorger? En wanneer vrijwilliger?, Hoe wordt de zorg gefinancierd?, Welke financiƫle mogelijkheden zijn er voor mantelzorgers? Aanmelden bij Markant 020-886 88 00 / info@markant.org Na aanmelding ontvangt u een instructie voor Zoom.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Thuis

Website

http://www.markant.org

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0,00