Pad tot huidige pagina

Muziek: Ambigu #4: Contactus

4contactus_1.jpg

Muziek: Ambigu #4: Contactus

23 oktober 2020, 20.00 - 21.30 uur

Inhoud

Ambigu #4: Contactus
"Verlust der Harmonie"

Sven Schwannberger | tenor, luit/gitaar
Juho Myllylä | blokfluiten
Miron Andres | vedel

Harmonie als de essentie van het leven vergezelt ons door de eeuwen heen. Het is een essentiële onderdeel van het leven. Wanneer we het verliezen, worden de geest en het hart rusteloos. We voelen pijn en verdriet. Maar het is de pijn en het verdriet waardoor we ons levend voelen. Contactus begeleidt het publiek op een muzikale reis van liefde, haat, drama, de rust en rusteloosheid van de geest, over een periode van enkele eeuwen muziek.

De concertserie Ambigu biedt een podium voor minder bekende en meer zelden gehoorde heel vroege evenals gloednieuwe muziek. Dit is muziek dat ambigu is in mentaliteit en geest, en vaak buiten de mainstream valt van programmering van oude en hedendaagse muziek.
De concerten van Ambigu nemen plaats in het Museum ’t Kromhout, een voormalige scheepswerf in het centrum van Amsterdam - een buitengewone locatie met een robuuste en industriële sfeer dat verder reikt dan een conventionele concertomgeving.
Met de ambiguïteit kenmerkend van zowel oude als nieuwe muziek ongeacht de eeuwen ertussen als uitgangspunt, Ambigu fungeert als een toegankelijke platform voor experimenten, nieuwe benaderingen en concepten voor zowel de artiesten als concertbezoekers.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Museum 't Kromhout

Adres

Hoogte Kadijk 147, Amsterdam

Website

http://juhomyllyla.com/contactus

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5€ aan de deur

Meer informatie

Facebook-evenement: http://facebook.com/events/658388648004092