Pad tot huidige pagina

RuPaul’s Drag Race: Werq The World

rupaulsdragrace.jpg

RuPaul’s Drag Race: Werq The World

12 juni 2020

Inhoud

RuPaul's Drag Race is verplaatst van 12 juni naar 7 september. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

RuPaul’s Drag Race: Werq The World, op 7 september naar AFAS Live

De grootste drag show allertijden komt terug naar Nederland met een geheel vernieuwde productie. Bij een experiment dat helemaal fout gaat raakt Drag Race jurylid Michelle Visage verdwaald in de tijd. Ga samen met Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa Vanjie Mateo and Yvie Oddly op reis door iconische momenten in de geschiedenis. Een extravaganza met de meest charismatische drag queens!

Voor deze show zijn VIP Meet & Greet upgrades beschikbaar. Dit is een privé meet & greet met de queens voor de show, inclusief een persoonlijke VIP "Time Turner". Gasten met een VIP upgrade dienen om 18.00 uur aanwezig te zijn. **Dit is een VIP upgrade, geen toegangskaartje, alleen geldig voor een meet & greet. De kaartverkoop start vrijdag 8 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

RuPaul’s Drag Race: Werq The World staat bekend om zijn geweldige producties, en deze vierde iteratie van de baanbrekende tour is daarop geen uitzondering. In 2020 heeft een experiment dat mis is gegaan ervoor gezorgd dat Drag Race-jurylid en Strictly Come Dancing-ster Michelle Visage in andere tijden is beland met geen mogelijkheid om terug te keren naar 'huis'. Asia O’hara Detox, Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa ‘Vanjie’ Mateo, Yvie Oddly en de nog aan te kondigen winnaar van het eerste seizoen van RuPaul’s Drag Race UK, nemen het publiek mee op reis door iconische tijdsperioden in de hoop dat zij hun weg terug zullen vinden naar het heden.

De tour gaat nog een stapje verder en debuteert in de grootste zalen in Europa met een productie die niet onderdoet voor een groot popconcert – een primeur voor elke dragproductie. De tour wordt afgetrapt in Aberdeen en doet naast Amsterdam ook steden als Parijs, Madrid en Berlijn aan, om vervolgens af te sluiten in Antwerpen.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/rupauls-drag-race

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vanaf €39,20

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.