Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Dutch Drugs Stories

eventbritebanner.jpg

Tentoonstelling: Dutch Drugs Stories

26 juni 2020 - 26 juli 2020

Inhoud

Poppi: Drugs Museum Amsterdam ontsluit een uniek fotoarchief voor het grote publiek. Foto’s van prijswinnende fotografen laten je de Nederlandse drugsscene op rauwe en ontroerende wijze zien. De Amsterdamse straatscene uit de jaren ’90 ontmoet de druggebruiker van nu. Wat kunnen zij leren van elkaar?

Een volle maand lang staat het Vrijpaleis in het teken van debatten, filmscreenings en thema-avonden over drugs. Rondleidingen worden verzorgd door mensen die de straat van dichtbij hebben meegemaakt.

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Het Vrijpaleis

Adres

Paleisstraat 107, Amsterdam

Website

https://poppi.amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Normale kaarten 12,50 euro, combi-tickets tussen de 15 en 25 euro (oa combi-ticket met Amsterdam Underground of met een digitale tour door de stad, maar ook voor thema-avonden).

Meer informatie

Op onze landingspagina staat een agenda met de avondprogrammering. Reservering verplicht ivm richtlijnen RIVM (bij bestellen tickets kan je eenvoudig een dag en tijdslot kiezen). De hele tentoonstelling is Corona-proof.