Pad tot huidige pagina

Fietsmanifestatie: World Naked Bike Ride

adam0407.jpg

Fietsmanifestatie: World Naked Bike Ride

29 augustus 2020, 12.00 - 17.00 uur

Inhoud

Fietsende demonstratie tegen toenemend autoverkeer, milieuvervuiling, opwarming van de aarde en promotie van de fiets: meest milieuvriendelijk vevoermiddel. Naakt want wij zijn kwetsbaar in het verkeer maar ook trots op ons lichaam.

Categorie

Maatschappij, politiek en debat

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Watergraafsmeer, Amsterdam Oost, Park Frankendael, grote veld

Website

http://world-naked-bike-ride.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

deelname vanaf 18 jaar en gratis.

Meer informatie

Deelname met alles met een wiel, mits aangedreven door eigen spierkracht, elec. rolstoelen , scootmobielen e.d. toegestaan. Verzamelen vanaf 12:00, vertrek 14:00, einde rond 17:00 in Vondelpark. Voor info: wnbrnederland@gmail.com