Pad tot huidige pagina

Van Gogh Museum familiedagen in de zomervakantie

vangoghfamiliedagenportrettenweb-5lesadu2019.jpg

Van Gogh Museum familiedagen in de zomervakantie

15 juli 2020 - 15 augustus 2020

Inhoud

Deze zomervakantie zijn er tijdens de familiedagen in het Van Gogh Museum élke woensdag en donderdag extra veel gratis activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders.

Ben je op zoek naar een uitje in Amsterdam? Kom dan in juli of augustus langs op deze dagen, en kom dichter bij Vincent dan ooit!
Er zijn (gratis!) workshops. Elke woensdag- en donderdagmiddag kun je zelf aan de slag met verf en doek. Maak je eigen meesterwerk! Aanmelden doe je bij de familiebalie.

Deze zomer staat ook de Tekenkar weer in het museum. Bij de Tekenkar krijg je potlood en papier, én leuke tekenopdrachten van een echte kunstenaar. Wat teken jij het liefst?

Ook kun je gratis een echte familierondleiding doen! Ga mee op ontdekkingsreis. Geschikt vanaf 6 jaar. De rondleider houdt rekening met alle leeftijden.

Wil je liever zelf op pad? Kies een van de drie verschillende speurtochten. Er zijn tochten voor verschillende leeftijden. Speurtochten zijn altijd gratis op te halen, dus ook buiten de Familiedagen!

Toegang tot het museum is altijd gratis voor jeugd tot en met 17 jaar. Boek je tickets van tevoren wel online.

Categorie

Tentoonstelling

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Van Gogh Museum

Adres

Museumplein 6, Amsterdam

Website

https://www.vangoghmuseum.nl/nl/bezoek/agenda-en-activiteiten/familiedagen-zomervakantie

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Toegang tot het museum is altijd gratis voor jeugd tot en met 17 jaar. De tickets boek je van tevoren online. Dit geldt ook voor gratis tickets voor volwassenen met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Stadspas of een van onze Vrienden- en Partnerpassen.