Pad tot huidige pagina

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - Marie Chaplet & Eva Bottinga

mariechapletevabottinga.jpg

Muziek: 1,5 Meter Sessies presenteert - Marie Chaplet & Eva Bottinga

18 juli 2020, 16.30 - 20.30 uur

Inhoud

Marie Chaplet & Eva Bottinga
Zat 18 juli
middagsessie: 16.30 - 17:30 uur
avondsessie: 19:30 - 20:30 uur

Eva & Marie brengen met zang en saxofoon een verscheidenheid aan jazz, Franse chansons en Klezmer-nummers. Naarmate hun repertoire groeide en ze elkaar muzikaal beter leerden kennen, bevatten hun optredens ook steeds meer eigen werk. Ze traden door heel Nederland op, gaven een aantal concerten in Parijs en in New York. Het wachten was dus op een kans in De Nieuwe KHL. Laat hem niet lopen!

kaarten via: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

20,00 (incl. hapje en drankje), 45,00 (incl. hapje, drankje en diner)

Meer informatie

1,5 meter Sessies
Intieme optredens, eten en drinken in clubsfeer

ZATERDAG EN ZONDAG 16.30 & 19.30
Kleine, intieme optredens van chansonniers, liedjeszangers en podiumbeesten van een klein uur. Een kaartje kost 20,00 p.p. en is altijd inclusief een welkomsthapje en een welkomstdrankje naar keuze. Er zijn kaarten voor 1 persoon of voor 2 personen. Je hebt daarmee een vaste kruk of tafel in de zaal, vanwaar je goed zicht hebt op het optreden.
Er zijn ook tafeltickets voor 2 personen voor 90 euro. Daarvoor krijg je een eigen tafel, een welkomstdrankje en hapje, en een 2 gangenmenu. Dat serveren we aansluitend of voorafgaand op het optreden. Liever in het restaurant of op het terras eten? Dat kan ook.