Pad tot huidige pagina

Muziek: Een harp onder de riem, tijdens Music in the Making

beateloonstramusicinthemaking2mbjpg.jpg

Muziek: Een harp onder de riem, tijdens Music in the Making

1 juli 2020 - 31 juli 2020

Inhoud

Muziek geïnspireerd op jouw verhaal

De hele maand juli vinden er tijdens het project Music in the Making dagelijks gratis privé concerten plaats in de Mozes & Aäronkerk aan het Waterlooplein. Harpiste Beate Loonstra nodigt je uit om in een 1 op 1 ontmoeting je eigen verhaal te delen, waarna ze daarop geïnspireerd een improvisatie zal spelen. Speciaal voor jou of voor iemand uit je omgeving die wel een harp onder de riem kan gebruiken.

Draag bij aan het muziekstuk van Amsterdam

Tijdens Music in the Making verzamelt Beate de verhalen van Amsterdammers en bezoekers van de stad. Van de losse improvisaties maakt ze een collectieve compositie. Tijdens het slotconcert op 31 juli kan je in dit nieuwe muziekstuk een fragment van je eigen privé concert terughoren. Zo ontstaat er een hoopvol geluid voor iedereen!

Music in the Making is een project dat zich actief richt op muziek in een maatschappelijke context. Door je verhaal te delen ontstaat er interactie en contact. De muziek heeft betekenis voor jouzelf, maar doordat het bijdraagt aan een groter muziekstuk ontstaat er een hoopvol geluid voor anderen, waarmee een eenzame periode doorbroken wordt.

Die hoop klinkt 75 jaar na de bevrijding juist vanaf het Waterlooplein. De Mozes & Aäronkerk is van 1 – 31 juli elke dag geopend tussen 12.00u en 16.00u. Een plekje reserveren kan ter plaatse, maar ook gratis op www.musicinthemaking.nl.

Regelmatig werken er andere musici en componisten mee, onder wie Kate Moore, Gerard Beljon en Ad Wammes. Music in the Making wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Sant’Egidio.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Mozes & Aäronkerk

Adres

Waterlooplein 207, Amsterdam

Website

http://www.musicinthemaking.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis, reserveren ter plaatse of vooraf op de site

Meer informatie

contact@musicinthemaking.nl