Pad tot huidige pagina

Muziek: On the Roof #1: Mudita

compilatie_mudita_def_2.jpg

Muziek: On the Roof #1: Mudita

3 juli 2020, 20.00 - 23.00 uur

Inhoud

In Mudita worden de muzikale achtergronden van drie jonge muzikanten verweven in één geluid. Zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits zoeken de grenzen van hun instrumenten op, waarbij ze zich laten inspireren door stilte en intensiteit. Met hun warme klanken en melancholische improvisaties zijn ze in staat een breed publiek aan te trekken en samen een bijzondere sfeer te creëren. Hun debuutalbum werd 2019 meteen bekroond met een Edison.

Concertreeks On the Roof is al sinds 2012 een vaste zomerse oase voor liefhebbers van live concerten in intieme setting. Nu alle grotere muziekfestivals één seizoen moeten overslaan wordt het dé (misschien wel enige) aangewezen plek voor livemuziek van hoog artistiek niveau in de open lucht in Amsterdam. Met een bezetting van 2x 36 personen per avond en nooit meer dan 3 musici op het podium neemt On the Roof de door het RIVM opgestelde maatregelen ruim in acht. Zo zorgen we voor de veiligheid van bezoekers, artiesten en personeel en bieden we dezelfde gastvrijheid en familiaire sfeer die het publiek van ons gewend is.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Dakterras HoogtIJ

Adres

Johan van Hasseltweg 39R, Amsterdam

Website

http://www.on-the-roof.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

via website www.on-the-roof.com