Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Droombos van Eli Content

kindermuseum-droombos-fotonienkefonk.jpg

Tentoonstelling: Droombos van Eli Content

6 juli 2020 - 7 augustus 2020

Inhoud

Op de zolder van het Kindermuseum groeit een bos van afvalkarton. Het is gemaakt door beeldend kunstenaar Eli Content. Het Droombos bestaat uit grappige figuren waarvan je niet weet of het mensen, dieren of bomen zijn. Kom naar het Droombos, kijk rond, spits je oren en laat je fantasie stromen. Maak in het atelier je eigen droomfiguur voor het Droombos. Je ben elke dag welkom! Tijdens de zomervakantie kun je op dinsdag en donderdag je droomfiguur beschilderen onder begeleiding van een atelierdocent.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Kindermuseum

Adres

Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam

Website

https://jck.nl/nl/tentoonstelling/droombos

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Tot 6 jaar gratis, Kinderen van 6 t/m 12 €4,25. Museumkaart geldig. Tickets via www.jck.nl/tickets