Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Stacey Tyrell: Backra Build

Tentoonstelling: Stacey Tyrell: Backra Build

img_1646.jpg

24 juli 2020 - 24 augustus 2020

Inhoud

In de galerie is de serie ‘Backra Build’ van Stacey Tyrell te zien. Een serie egowerken over huidbleken vanuit de druk van het schoonheidsideaal. Stacey Tyrell is geboren en opgevoed in Toronto, ON, Canada. Haar werk behandelt overwegend thema’s van identiteit, ras en erfgoed zoals het betrekking heeft op postkoloniale samenlevingen en de Caribische Diaspora.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Galerie Cultural Speech

Adres

Postjesweg 6-8, Amsterdam

Website

https://www.galerieculturalspeech.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Galerie Cultural Speech bestaat sinds 2011 en zet al jaren de belevenis voorop. De galerie is ingericht rondom het thema identiteit. Dit uit zich zowel in de selectie van kunst, maar ook in het aanbod van workshops. De galerie is ingericht als een Art is Therapy praktijk. Naast de vaste tentoonstelling heeft de galerie een kunstruimte die gelegen is in het souterrain, genaamd THE BASEMENT. In the Basement komen kunstvormen samen tot een unieke belevenis.