Pad tot huidige pagina

1,5 Meter Sessies presenteert: Dieter en Eric van der Westen

dieter-van-der-westen-duo-eric-van-der-westen-foto-paulus-aarts-2048x1366.jpg

1,5 Meter Sessies presenteert: Dieter en Eric van der Westen

29 augustus 2020, 19.30 - 20.30 uur

Inhoud

Dieter en Eric van der Westen: Swingende Americana

Nog maar anderhalf jaar speelt de Dieter van der Westen band op festivals en in theaters in Nederland. Onlangs presenteerde ze hun nieuwe album in Paradiso, Amsterdam. Het album werd erg goed ontvangen en bereikte de nummer 13 positie in de European Americana Chart. Dieter van der Westen werkte in het verleden o.a. samen met Blof, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest.
Broer Eric is vermaard Nederlands contrabassist en speelt o.a. in de band van Boy Edgar prijs winnaar Martin Fondse. Daarnaast speelde hij jarenlang met de Turkse diva, Sezen Aksu, waarmee hij op de grootste podia ter wereld speelde als Carnegy Hall in New York en The Royal Albert Hall in Londen.
In duo bezetting brengen Dieter en Eric hun stille liefde voor Americana naar voren in een intieme setting. Van verstilde Rootsfolk liedjes tot groovende Americana.

Kijk en luister hier:
https://www.youtube.com/watch?v=T2U1fTxxylU&feature=youtu.be

kaartverkoop via: https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Nieuwe KHL

Adres

Oostelijke Handelskade 44 A, Amsterdam

Website

https://denieuwekhl.nl/?page_id=142

Toegangsprijs en kaarten bestellen

15,00
32,50 (incl. eten)

Meer informatie

DONDERDAG OF VRIJDAG AVOND 19.30 & 21.00
Optredens van Nederlandse acts tijdens de 1,5 meter sessies. Je kunt kaartjes voor 1 of 2 personen kopen. De entree is 15 euro waarvan 10 euro rechtstreeks naar de artiest gaat. Je kunt ook een tafel voor 2 personen bestellen, inclusief een hoofdgerecht (รก 17,50) naar keuze. Eten serveren we voor of na het optreden.